fredag 10 september 2010

Modernisera SverigeNu är det dags för en regering som jobbar FÖR medborgarna i Sverige, FÖR miljön, jobben, eleverna, FÖR ungdomarna, framtiden, de sjuka, FÖR de gamla och de som inte har egna starka röster att göra sig hörda med.

Vi vill skapa ett modernt välfärdsland. Ett land där människan är medborgare och inte enbart konsument. Ett land där vi tillsammans investerar i kunskap och möjligheter för alla. Med fler lärare i skolorna och högre kvalitet i sjukvården. Ett land som tar ansvar för klimatet och skapar nya gröna jobb. Ett land som styrs av en regering som vågar fatta de svåra besluten för allas vår framtid.

Vi får inte låta oss luras in i fyra år till av passivitet, det har vi inte råd med! Ingen av oss och allra minst våra barn.

1 kommentar:

  1. Och tyvärr så blev det 4år till av passivitet och dåliga beslut, som vi som du säger absolut inte har "råd" med. Men det är bara att försöka jobba vidare och sprida upplysning till "massan" som jag tycker börjar vakna och bli medvetna lite här och där, så det finns absolut hopp! :)

    SvaraRadera